El passa dijous 16 de maig, realitzarem en EFA Torrealdua una Tertulia Professional sobre la Formació Professional, on contarem amb la magnífica col·laboració de l’IES Educardo Primo de Carlet, IES Mestre Ramón Esteve de CAtadau, l’Escola d’Adults de Carlet, EFA La Malvesía i Nosaltres.

Tots ells, contaren les seues experiències, quines eixides professionals oferten, com ha canvait l’FP des del seu naixement, quines oportunitats ens pot donar estudiar un Cicle, tant de Formació Bàsica, Mitjà o Superior, etc.

L’alumnat va poder participar i resoldre tots els seus dubtes durant la tertulia, qui Mari Gil, fou la coordinadora i va estar d’allò més resolutiva, davant totes les temàtiques que van sorgir.

Després realitzarem una xicoteta fira, on cada centre va muntar el seu stand i donà explicació a tot aquell alumnat interessant o abm alguna qüestió, i així orientar al nostre alumnat davant les seues decisions.