La professora i coordinadora del projecte “Emple@’t al món Rural” de la EFA Torrealedua, Yasmina Monerri, la tècnic de l’ADL de Catadau i Llombai, Maria i la tècnic de l’Ajuntament de Catadau i professora de EFA Torrealedua, Mari Gil, visiten el Fòrum connectat de Labora.

“L’objectiu consistia en conéixer de primera mà com es porta a terme aquest tipus de fórum, ja que, d’ací a poc temps es portarà a terme a la localitat de Torrent i volíem saber si els era un espai idoni per als participants d’Empleat al món Rural”, explicava Yasmina Monerri, coordinadora del projecte Emple@’t al món Rural.

L’objectiu del Fòrum és posar-te en contacte amb les empreses oferents de treball de la zona on, els assistents tenen l’oportunitat d’entrevistar-se de manera directa.

A més a més, els assistents es troben en un espai on, a més de veure empreses , assisteixen a tallers sobre motivació i tècniques de cerca d’ocupació i de com fer el seu propi videocurrículum.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies