La professora i coordinadora del projecte “Emple@’t al món Rural” de la EFA Torrealedua, Yasmina Monerri, la tècnic de l’ADL de Catadau i Llombai, Maria i la tècnic de l’Ajuntament de Catadau i professora de EFA Torrealedua, Mari Gil, visiten el Fòrum connectat de Labora.

“L’objectiu consistia en conéixer de primera mà com es porta a terme aquest tipus de fórum, ja que, d’ací a poc temps es portarà a terme a la localitat de Torrent i volíem saber si els era un espai idoni per als participants d’Empleat al món Rural”, explicava Yasmina Monerri, coordinadora del projecte Emple@’t al món Rural.

L’objectiu del Fòrum és posar-te en contacte amb les empreses oferents de treball de la zona on, els assistents tenen l’oportunitat d’entrevistar-se de manera directa.

A més a més, els assistents es troben en un espai on, a més de veure empreses , assisteixen a tallers sobre motivació i tècniques de cerca d’ocupació i de com fer el seu propi videocurrículum.