El passat 21 de maig celebrarem a Carlet la graduació dels nostres 𝐀𝐮𝐱𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐬 𝐝’𝐈𝐧𝐟𝐞𝐫𝐦𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐓𝐂𝐀𝐄, 𝐞𝐥𝐬 𝐓𝐞̀𝐜𝐧𝐢𝐜s 𝐞𝐧 𝐀𝐭𝐞𝐧𝐜𝐢𝐨́ 𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞̀𝐧𝐜𝐢𝐚 i 𝐞𝐥𝐬 𝐭𝐞̀𝐜𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐬 𝐞𝐧 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐠𝐞 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐢 𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚 𝐧𝐮𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫. Tres sectors professionals necessaris per a tots i totes.
Un acte molt emotiu on no faltaren moments emocionants. Eixa vesprada tancarem una etapa de la vostra vida amb la vostra 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐮𝐚𝐜𝐢𝐨́. Un camí que vos ha format com a professionals i que vos a marcat en la vostra manera de ser.
Ara empreneu un nou camí i continuareu una nova història que, de segur, estarà repleta de bons moments. No oblideu mai l’EFA Torrealedua i el vostre pas per ella, ja que, sou i sereu sempre part per sempre d’aquesta gran família.
Molta sort en la vostra propera aventura.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies