El responsable de manteniment de la EFA Torrealedua va sorprendre al jurat amb la seua obra Harolt, sense por.

Els premis de Narrativa en Llengua Valenciana El Piló, ja tenen guanyadors. Per segona vegada en la seua història, el guardó es va adjudicar, per igual, a Vicent Josep Escuder i Bisbal per Harolt, sense por i Màxim Rueda i Pitarque per La guerra dels Deus.

Harolt, sense por és una  novel·la que narra com en unes centèsimes de segon se pot apagar la vida. Que la majoria de vegades eixe apagó és fruit de molts anys d’entropessar. Que ningú es salva. Que tots hem de passar per eixe trànsit. Harolt no és que siga molt diferent de tots nosaltres. Ell ha viscut sa vida i ha intentat que fora lo millor possible. Ho ha conseguit en algunes ocasions; en unes altres tot ha segut un caos. Però ha acceptat el seu destí. Tant, que inclús s’ha rendit a ell.