Els alumnes de 2° TAPSD que estan cursant la doble titulació, la de Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència i tècnic en cures auxiliars d’infermeria, van estar convidats al centre de dia de l’Alcúdia.

La infermera, Maria José Boix, va ser l’encarregada d’impartir-los una xarrada de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) amb les últimes novetats d’aquest any.

Els assistents, a més d’aprendre de primera mà les novetats i aprofundir en els coneixements que ja tenien, rebran una acreditació per la seua assistència a aquest taller.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies