Alumnes de 4t de l’ESO del centre educatiu EFA Torrealedua, van viatjar, acompanyats per les seues professores, a la localitat de Barreiro en Portugal.

L’objectiu del viatge era portar a terme la part final del Projecte Erasmus+ KA229 Dance Across Musical Bridges.

El 26 d’abril, les alumnes emprenien viatge cap a Portugal on coneixíem als socis del projecte i portaven a terme les presentacions dels centres integrants en el mateix.

El segon dia l’alumnat va exposar els seus instruments. Torrealedua va explicar, entre d’altres, la dolçaina o les castanyoles. A més participaren en un taller eTwinning amb els companys europeus.

En el 3r dia del Projecte Erasmus+ KA229 Dance Across Musical Bridges es va fer una visita cultural al poble de Sesimbra, el seu castell medieval, la platja i l’únic Museu de Música Mecànica en Pinhal Novo. Amb la visita, l’alumnat va poder gaudir de música en directe amb instruments i aparells que daten des de finals del s. XVIII als inicis del s. XX. Tot un descobriment i un plaer escoltar les demostracions.

Isaura Escutia, professora d’EFA Torrealedua comentava que “el nostre projecte KA229 Dance Across Musical Bridges va finalitzar amb una master class de balls tradicionals del nord de Portugal on tots passàrem un matí molt divertit. Acabàrem amb una visita cultural pels entorns de Barreiro i un sopar de germanor d’acomiadament. Ha sigut un plaer i un descobriment compartir amb els nostres partenrs unes jornades a Portugal. Ara ja esperant amb il·lusió el pròxim encontre”.