El divendres 14 d’octubre, el centre educatiu EFA Torrealedua ubicat a la localitat de Llombai, va portar a terme l’ERASMUSDAYS. Aquesta campanya de celebració europea busca realçar els beneficis d’Europa, mitjançant la difusió dels projectes del programa Erasmus+ de la Unió Europea.

A EFA Torrealedua com a centre ERASMUS, al llarg del matí, es van portar  a terme diverses xarrades i un taller didàctic.

Alumnes de 4t de l’ESO que han realitzat la mobilitat a Letònia de l’Erasmus C3 del Projecte ERASMUS + KA229 DANCE ACROSS MUSICAL BRIDGES, van explicar, en xarrades, la seua experiència. Les alumnes de cicles també varen comentar, a les aules, la necessitat de fer les pràctiques a través d’un ERASMUS.

Una altra de les activitats programades va ser un taller didàctic on, a través de senzills jocs, els alumnes varen posar a prova el que saben dels programes ERASMUS.

Un matí per donar visibilitat i informació a aquests projectes europeus.